maanantai 11. helmikuuta 2013

Dinosaurus ja tiikerin raitoja

Joululahjaksi saamastani Ihvan ihanaisesta dinosaurus-kuvasta tuli hieno tyynynpäällinen. Ja lopusta tiikerivelourista tiikerinraitahaalarihousut, monen mutkan kautta ihanat nekin!


Tiikerikangasta oli jäljellä sen veran vähän, ettei siitä saanut tehtyä kuin liian kapeat haalarit (kokeilin). Lisäsin sitten sivusaumoihin kaitaleet terrakotan väristä joustofroteeta, jolloin yläosasta tuli aivan liian iso ja olipa pituuttakin tullut liika. Kaavoja en käyttänyt, vaan vanhoista Me&I-haalareista mallia katsoen leikkelin palaset (muistutus itselle, käytä kaavoja!). Sivusaumaa taas auki ja kavensin vyötäröltä ylöspäin ja samalla leikkasin yläosan lyhyemmäksi. Ja täydellistä tuli... no ei nyt ihan, mutta ihanat kuitenkin! Tuo tiikerikangas antaa paljon anteeksi :)

Tiikerivelour Käpyseltä, joustofrotee Fabriinalta.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, niin tuli :) Ja poika tykkää yhtä paljon kuin edellisestäkin.

      Poista
  2. Jos minä ompelisin, niin ompelisin just noin. Leikkaisin kaavat summanmutikassa nipsnapsnips ja ompelisin vähän sinne päin.. surrruurrrur. Ja valmis. Langanpäätkin saattas jäädä päättelemättä ku olisin nii innossani. (Nimimerkillä kokemusta on..) Kaavat on ihan hirvitys.

    Niin. Tässä syy, miksen ompele.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, pitäskö langanpäätkin päätellä...? :D
      Minä taas tykkäisin kyllä kaavoista, jos ne olis sitten just sopivat, mutta kun niitäkin joutuu aina muokkaamaan, niin eihän sitä saa kerralla hyvää millään. Mutta eipä kai siinä muu auta kuin ommella lisää, harjoitus tekee mestarin. Kankaita ainakin riittää... jos vaan aikaa saisi jostain.

      Poista
  3. Hei!! Nyt vasta bongasin sun blogin! :) Tunnistin siis pikkumiehen kuvasta! :) Ja niistä kaavoista.. voi kun ne olisivatkin heti ja kerralla hyvät, mutta kun aina saa säätää jonnekin suuntaan. Lopputulos on aina vähän arvoitus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit :) Aikaansaannoksia vaan ei viime aikoina ole hirveästi ollut, ideoita olisi kyllä useampikin odottamassa toteutusta.

      Poista