keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Angry birds

Olin tosi innoissani tästä ideasta, jonka sain miehen synttäreille. Pelaavat lapsukaisen kanssa iltaisin useasti Lintuja ja löysin Ravelrystä ihania virkattuja vihaisia lintuja. Jospa leikkisivät välillä ilman teknisiä vempaimia... Ja halusin itse virkata söpösiä, mutta vihaisia lintuja ja iloisia, mutta nauravaisia possuja. Ravelryssä oli ollut joskus ohjeetkin, mutta ne oli poistettu tekijänoikeudellisista syistä, mutta kuvat oli niin hyviä, että ei ollut vaikeatakaan tehdä samanmoisia ilman ohjeita. Langat tilasin Titityystä ja lapsunen oli innolla mukana alusta asti.


langat

Aikaa virkkaamiselle sain, kun annoin lapsukaisen leikkiä langoilla ja jo valmistuneilla linnuilla.Täytteeksi laitoin vanua, paitsi kun sitä ei ollut saatavilla, niin keksin käyttää muita, vaihtoehtoisia materiaaleja...Tein yhden punaisen linnun, yhden keltaisen linnun, kolme pientä sinistä lintua ja munivan kanan. Possuista tein kruunupääpossun ja pari muuta, lisäksi virkkasin kalanpyrstöhatun.Ja vielä yksi kenttäkin rakennettiin suuren päivän kunniaksi :)


Vähän jäi tuntuma, että minulla oli hauskempaa virkatessa niitä, kuin lahjansaajalla konsanaan, mutta eniten niistä on kenties ollut iloa pienokaiselle, joka on leikkinyt niillä jo monen monta kuukautta ja edelleen vaan jaksaa kiinnostaa.2 kommenttia: